Not known Details About китайските ПЧИИ ето що рапортува Миро в репортажа си из редиците на протестиращите, в стремежа си да направи драгият целокупен зрител не просто апатичен наблюдател, а възмутен от наглостта на гръцкият народ буден български гражданин:

Днес, когато нашата собственост е достатъчно закриляна, ние по-лесно можем да живеем без пари, отколкото без бедни, защото кой щеше да работи (в такъв случай)? Разбира се, в наш интерес е да закриляме от гладна смърт работниците, които са ни необходими, но те не бива да получават нищо, което може и си заслужава да бъде спестено. Единствената възможност за тях да се издигнат над жалкото си положение би било необикновено трудолюбие и недояждане, но това едва ли е постижимо. Нашият интерес изисква по-голямата част от бедните никога да не стоят без работа, дори да работят на две или три места и, въпреки това, винаги изцяло да изразходват това, което получават.

Нека ви кажа каква е целта. Целта не е да си върнете кредитите, целта е да бъдете поробени

Това е битката, която водим в Гърция, която гръцкият народ е повел и от която не смятаме да се отказваме. Или ние или лихварите. Ако искате да ни подкрепите в нашата борба, то вие сте наши братя, ако не то сте обречени да споделите съдбата на българите. Вие решавате – Смърт на лихварите, Свобода на народа!“

Смятам, че положените от нас усилия ще бъдат високо оценени и очакваме вашата подкрепа за споменатото Електронно включване на ромите.

– Един е пътят, но вариантите са два. Пътят минава през пълното разрушаване и изграждането наново на вашата държава.

“Бездомните кучета са достойни граждани на Република България”, заяви президентът Росен Плевнелиев в отговор на журналистически въпрос какво мисли за проблема с уличните кучета. „Смятам, че България е едно добро място за живот на бездомните кучета на фона на хаоса, разпростиращ се по целия свят. В България бездомните кучета се радват на огромна свобода на придвижване и смятам, че по този показател сме на първо място – ако не в света, то поне в Европейския съюз.

Съзнавате ли, че вие легализирате собственото си робство? Че вие предоставяте в техните ръце правото да решат дали да живеете или да умрете. Че законите които те приемат уж във ваша полза, всъщност ограничават вашата свобода и гарантират тяхната неприкосновеност. Вярвате ли, че този който сте избрали да ви представлява е компетентен във всяка една област в която е призван да приема закони? Че когато гласува, той гласува по вътрешно убеждение, а не по указание на лидера си или купен от заинтересовани бизнес среди?

КЗД: „Всеки има право да наеме правителствения Еърбъс.“

Господа, нашето независимо състояние се дължи изцяло на чуждия труд, а не на нашите собствени способности, които – ние знаем – не са по-големи от тези на другите. Не притежаването на земя и пари отличава нас от тях, а командването над труда. Илюзията на паричната форма, която сме създали, е непроницаема за работническата класа.

Съветът на ООН въвежда нови отличия, с които ще бъдат награждавани само най-заслужилите граждани на планетата Земя, а именно ордените “Българин” Първа, Втора и Трета степен, като всеки чист българин получава автоматично Първа степен за особените си заслуги към миналото, настоящето и бъдещето на човечеството. Тъй като, освен че са най-древната нация, но и езикът им е най-древен, то българският ще се изучава задължително по целия свят и става единствен официален език на планетата Земя, който ще бъде задължителен за използване при контакт с евентуални извънземни цивилизации.

Самото метро ще бъде удължено МЕРКЕЛ до сметището, за да се улесни достъпът на уличните кучета до това богато на хранителни отпадъци място.

Наистина ли тези, които са отишли да заграбят богатствата на по-слаборазвитите народи, водени от чисто икономически подбуди и съображения са праведници, а тези които са излезли на улиците за да протестират и потърсят сметка от управляващите и олигархичните кръгове около тях са престъпници? Наистина ли?

Те не се радват на постиженията на другите , а търсят начин да ги развалят, окалят и съсипят. Ако някой реши да направи нещо за обща полза, те го смятат за глупак, присмиват му се и му се подиграват. Парите за тях са водеща сила, за пари са готови да направят всичко – тук понятията чест, законност, морал са просто празни думи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *